• Cím: 1092 Budapest, Ráday utca 63.
  • Telefon: +36 1 / 798 4508

Optikai keretek

TAG Heuer

TAG Heuer, 1860 óta a sportórák és kronográfok tekintélyes képviselője, a luxusóra piac kiemelkedően rangos szereplője, 2002-ben létrehozta saját szemüveg kollekcióját. A TAG Heuer, a maga sportvilágbeli aktív elkötelezettségével, a legmegbízhatóbb sportszemüvegeket alkotta meg: High Tech anyagok, integrált design, kimagasló ergonómia és kényelem minden élethelyzetben.

A Tag Heuer egy varázslatos egységet mutat be: sportban eredményes, városban elegáns és mindig feltűnő! 2002 óta a TAG Heuer ‘Avant-Garde Eyewear’ több világszínvonalú díjat kapott, nevezetesen négy ‘SILMO’ és egy ‘Red Dot’ aranyérmet. 2004-ben a TAG Heuer piacra dobta ‘Panorama’ szemüvegét, mely a világ első panoráma-lencséjű korrekciós szemüvege. 2007-ben a TAG Heuer megalkotta az L-Type kollekciót, mely az új technológiának, a klasszikusan elegáns design-nak, valamint a rendkívüli anyagoknak eddig példa nélkül álló tökéletes kombinációja. Az L-Type-ban a TAG Heuer sportos lelkülete egy leheletnyi csillogással fűszereződik.


Etnia Barcelona

Az Etniát Barcelonát úgy állítják elő, hogy a gyapot és az aceton por állagából masszát hoznak létre, ekkor adják hozzá a színeket, különböző nyomás-folyamatokkal pácolják, vágva és laminálva meghatározott formákat hoznak létre, majd ezeket a préselt blokk-formákban 12 hétig érlelik. Amikor a blokkokat eltávolítják, a kívánt mérések után a formákat kiszabják. Ezekből az acetát lapokból alakítják ki a frontrészt és a szárakat. (Az acetát az egyetlen műanyag, ami nem kőolaj bázisú. Legtöbbször gyapot alapú.)


MYKITA

Ezek a felső kategóriás keretek kézzel készülnek Berlinben. Leírható olyan mondatokkal, mint „kiemelkedően innovatív funkcionális stílus” és „hihetetlenül könnyű”. Stílusában a „klasszikus elegáns” és az „avantgárd” között minden szinten képviselteti magát. A letisztult formákhoz párosuló kiváló termékminőség és a hatalmas innovációs fejlődés hozzájárultak ahhoz, hogy a MYKITA nagy névnek számít a nemzetközi szemüvegpiacon.A szabadalmaztatott csukló kialakítások adták a márka fő azonosítóját. A keret formatervezése avantgárd, egyedi és összetéveszthetetlen.


Cerruti 1881


Polar

...az egyetlen eredeti POLARIZÁLT 1993 óta

Dinamikus, vonzó, a minőség és az ár kiváló kombinációja, folyamatosan fejlődő, trendi stílus: ezek az összetevők állnak a Polar sikerének középpontjában.Küldetése, a piaci igények és az új trendek figyelembevételével létrehozni egy divatterméket, megfizethető áron, ami mindenki számára elérhető. Mindemellett fontos a megfelelő minőség, így minden egyes napszemüveg polarizált lencsével készül.

A márka a hagyományos szemüveggyártás létrehozásának tekinthető olaszországi Belluno megyében született. A Revert cég nagy szerepet tölt be az optikai keretek és a napszemüvegek piacán, köszönhetően az innovációnak, a stílusnak, a technológiának, illetve elsődlegesen a minőségi, polarizált lencséknek, amik a Polar keretekben egyesülnek.

Polar egy erősen szuggesztív név – a Sarkcsillag ihlette, a természetes fény, amely segít a hajósoknak utat találni a tiszta és végtelen természetben. A fiatalos és pezsgő márka határozott személyiségek körében szerzett évről évre egyre több rajongót.A márka tükröz egy életformát és életmódot, amely eredeti és személyes, az élet- és a munka filozófiája összhangot képez a tapasztalattal, a kreativitással, és főként a kommunikációval – a nagy nyilvánosságnak és az egységes igényeknek megfelelően.