• Cím: 1092 Budapest, Ráday utca 63.
  • Telefon: +36 1 / 798 4508

Napszemüvegek

TAG Heuer

A Tag Heuer egy varázslatos egységet mutat be: sportban eredményes, városban elegáns és mindig feltűnő! 2002 óta a TAG Heuer ‘Avant-Garde Eyewear’ több világszínvonalú díjat kapott, nevezetesen négy ‘SILMO’ és egy ‘Red Dot’ aranyérmet. TAG Heuer sportos lelkülete egy leheletnyi csillogással fűszereződik.

A napszemüvegek, csakúgy mint az optikai keretek is, az órákhoz hasonlóan egyedileg sorszámozottak és nemzetközi garanciakártya tartozik hozzájuk, ami 2 évig érvényesíthető bármely hivatalos viszonteladónál.

A high-tech anyagok felhasználásából eredően különleges képességekkel ruházták fel őket, mint a törhetetlen makrolón polikarbonát lencse, elastomer bevonatú titánszár, és a teljesen felexibilis orrtámasz. Mindezek együtthatója egy rendkívül könnyű és kényelmes viseletet eredményez, amely hűen hordozza magában a márka több mint 150 éves védjegyét.

Stílusát tekintve az időtálló avant-garde vonal ellenáll a divathullámok kihívásainak, hogy használója mindenkor boldogan viselhesse azt.


Etnia Barcelona


MYKITA

A MYKITA márka 2002-ben debütált a NO1 kollekcióval. Ez a fém keret gyűjtemény nem csak innovatív és funkcionálisan stílusos, hanem büszkélkedhet a MYKITA szabadalmaztatott csukló konstrukciójával, amely megszünteti a csavarok és forrasztások szükségességét. A keret egyes elemeit kivágják egy vékony rozsdamentes acélból majd speciális műveletekkel, kézzel alakítják ki végleges formájukat.


Polar

...az egyetlen eredeti POLARIZÁLT 1993 óta

Dinamikus, vonzó, a minőség és az ár kiváló kombinációja, folyamatosan fejlődő, trendi stílus: ezek az összetevők állnak a Polar sikerének középpontjában.Küldetése, a piaci igények és az új trendek figyelembevételével létrehozni egy divatterméket, megfizethető áron, ami mindenki számára elérhető. Mindemellett fontos a megfelelő minőség, így minden egyes napszemüveg polarizált lencsével készül.

A márka a hagyományos szemüveggyártás létrehozásának tekinthető olaszországi Belluno megyében született. A Revert cég nagy szerepet tölt be az optikai keretek és a napszemüvegek piacán, köszönhetően az innovációnak, a stílusnak, a technológiának, illetve elsődlegesen a minőségi, polarizált lencséknek, amik a Polar keretekben egyesülnek.

Polar egy erősen szuggesztív név – a Sarkcsillag ihlette, a természetes fény, amely segít a hajósoknak utat találni a tiszta és végtelen természetben. A fiatalos és pezsgő márka határozott személyiségek körében szerzett évről évre egyre több rajongót.A márka tükröz egy életformát és életmódot, amely eredeti és személyes, az élet- és a munka filozófiája összhangot képez a tapasztalattal, a kreativitással, és főként a kommunikációval – a nagy nyilvánosságnak és az egységes igényeknek megfelelően.


Cerruti 1881