• Cím: 1092 Budapest, Ráday utca 63.
  • Telefon: +36 1 / 798 4508

Kontaktlencsék

Johnson&Johnson

Akár új kinézetet szeretne, akár szabadságot az aktív élethez, vagy csak szeretne jobban látni, az ACUVUE® kontaktlencsék között megtalálja a megfelelőt. Élvezze a kényelmet és a tiszta látást, amit egy megbízható márka nyújt.Minden ACUVUE® kontaktlencse 100%-os UV szűrővel ellátott.


Bausch&Lomb


Ciba Vision

Az AIR OPTIX a CIBA Vision forradalmian új nappali/rugalmas viseletű szilikon hidrogél kontaktlencséit jelenti, melyek akár ötször annyi oxigén átengedésére képesek, mint a hagyományos lágy kontaktlencsék. Csökkenti az oxigénhiányból eredő potenciális elváltozásokat. Az AIR OPTIX olyan páciensek számára kiváló, akik a lencséket a nap során hosszú órákon át viselik.


Sauflon

Az 1985-ben alapított Sauflon Pharmaceuticals Ltd. vezető az Egyesült Királyságban a kontaktlencsék és többfunkciós ápolószerek piacán, mind a vállalat forgalmát, mind az általa gyártott termékek minőségét illetően. A Sauflon által gyártott, kiemelkedő minőségű kontaktlencsék a világ több mint 60 országának optikusaihoz, szemészeihez, és kontaktológusaihoz jutnak el.


Cooper Vision

A világ egyik vezető gyártójaként a CooperVision hetente több százezer kontaktlencsét állít elő. Függetlenül attól, hogy Ön hány éves, vagy milyen a látása, nagy valószínűséggel létezik az Ön számára megfelelő CooperVision kontaktlencse. Ezek a lencsék a lehető legjobb látást, egészséget és kényelmet fogják Önnek nyújtani.